ANNONSE: Få mer trafikk til din nettside med BedriftsGuiden.no

bedriftsguiden

Forbrukere finner nettsider og nettbutikker på mange forskjellige måter, søkemotorer, søketjenester, nettreklame og sosiale medier er kanskje de vanligste.

For en bedrift finnes det utallige måter å markedsføre sin bedrift via internett på. Og noen metoder er rimeligere enn andre.

En kjent måte å få flere besøkende til sin nettside på er søkomotorannonsering. Der betaler man for hvert klikk, prisen er vanligvis noen kroner for hvert klikk så denne metoden kan fort bli ganske kostbar. Men det finnes andre metoder som ikke koster så mye.

Les også:  ANNONSE: Hvordan søke om kredittkort?

Du kan nemlig få linker på nettsider med trafikk og rangering. Det vil si at din link vil ble sett av mange (og sannsynligvis klikket på av mange også) og i tillegg kan også din egen nettside få bedre plassering i søkeresultatene.

Dermed kan du også få mer trafikk også fra Google, Yahoo og Bing. En av de mest effektive og desidert rimeligste av denne typen nettsider er BedriftsGuiden.no.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

BedriftsGuiden.no er en gratis søketjeneste der kunder søker etter produkter i alle mulige kategorier. Her finner nordmenn klær, klokker, leker, sportsutstyr og alt mulig annet. Og prisen for å registrere sin nettside er faktisk fra helt gratis (om man linker tilbake) og fra bare 1.000,- kroner i året.

BedriftsGuiden.no er med andre ord en ganske rimelig og effektiv metode for å få få mer trafikk til nettbutikken eller nettsiden sin på.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.