ANNONSE: Nye oppføringer på Binance – Topp nye krypto

Binance er den største plattformen for handel med krypto, hvis man ser til daglig handelsvolum. Nye krypto lanseres stadig og for den som vil holde seg oppdatert er det lurt å følge med på nye noteringer på Binance. Vi skal nå se på topp 5 nye krypto som du har mulighet for å finne på Binance.

Topp nye krypto 2022

 1.           Dash 2 Trade (D2T) – Krypto med en av 2022 års beste forhåndssalg
           
 2.           IMPT (IMPT) – Aktuell krypto med fokus på miljø og karbonavtrykk
           
 3.           Calvaria (RIA) – Lovende ny krypto med fokus på nye og erfarne gamers
           
 4.           Tamadoge (TAMA) – Meme coin som raskt utfordret de største navnen
           
 5.           Battle Infinity (IBAT) – Gaming krypto med fokus på staking och P2E

En nærmere gjennomgang av topp nye krypto

Nå som du fått en superkjapp introduksjon til vår topp 5 av nye krypto på Binance, skal du få bli nærmere kjent med hver og en av disse. Les videre for å lære hva som er ekstra intressant med disse kryptovalutaene.

1. Dash 2 Trade (D2T)

Det pleier å være en stor interesse for krypto som skal bli notert på børsen og D2T er ikke noe unntak fra dette. Etter informasjon om at kryptoen vil bli notert på LBank Exchange har den fått en skikkelig god start allerede i sin pre salg.

Vi er fortsatt på forhåndssalget for denne valutaen, selv om vi rekker trinn etter trinn i rask fart. Skipet for å gjøre et skikkelig funn ved å få kjøpt Dash 2 Trade til introduksjonspris er allerede seilet siden lengst. Vi er nå på trinn fem av ni, med en trinnpris på $0.05. Prisen i siste trinn er satt til $0.0662, så det er fortsatt mulighet å få kjøpt den til en god pris enda, selv om du misset tidligere trinn.

Det er god sjanse for at Dash 2 Trading kommer holde seg fortsatt aktuelt også over tid. Her lager man verktøy som vil bli brukt for å blant annet finne ny kryptovaluta som har god mulighet for å stikke i pris. Man vil også være en plattform som gjør trading enkelt selv for nybegynnere. Siden mange nybegynnere synes at trading med krypto er vanskelig, finnes det en høy interesse for tjenester som gjør dette enklere.

2. IMPT (IMPT)

Krypto trading er en bransje som ikke er helt i linje med de klimamål som settes opp verden over i dag. Dette er noe som IMPT.io vil forandre, gjennom et økosystem som lar deg bruke handel med karbonavtrykk for trading. Å få kjøpt karbon-kreditter er ikke noe nytt. Det er mange foretak som brukt denne måten lenge for å kompensere for den CO2 de slipper ut. Men det er enda ikke noen som tenkt på å bruke dette innenfor krypto – inntil nå. IMPT er idag fortsatt på forhåndssalg og interessen har hvert enorm. Til økosystemet kan butikker og kjeder anslutte seg og det er allerede flere giganter som knyttet sig til dette. Sammen er der mer enn 10 000 merker som er med i økosystemet.

Første trinn i forhåndssalget startet prisen på $0.018 og den solgte ut veldig fort. Vi er i andra trinn nå, og her er prisen $0.023. Hvis du har lyst er det senere også mulighet for å brenne tokens og få del i digitale kunstverk som takk. Det er deretter også mulig å selge å kjøpe denne digitale kunsten.

3. Calvaria (RIA)

Calvaria er et krypto spill hvor det er mulig å lage sine egne spillekort. Disse er det deretter mulig å få brukt i spill for å utfordre andre spillere på samme plattformen. Det vil være mulig å spille direkte mot andre, men også å delta i tornerspill og lignende. Play 2 earn vil være en viktig del av Calvaria og det vil også staking være. RIA vil bli brukt blant annet for å få kjøpt NFT kort til å spille med og for staking. I forhåndssalget ble en total av 30 millioner RIA tokens lagt ut for salg. Vi er nå i trinn fire, hvor prisen er $0.025. I endelig trinn, hvilken vil være tiende trinn, er prisen satt ti. $0.055.

4. Tamadoge (TAMA)

Tamadoge er en såkalt meme krypto, likt for eksempel Dogecoin og Shiba Inu. Men den skiller seg ut gjennom dens bruksområde. Du kan nemlig spille i Tamaverset, hvor du samtidig kan tjene kryptovaluta!

TAMA er veldig populær allerede, selv om den tillhører en av de nye kryptoene i 2022. En god anledning til hvorfor interessen har spredt seg så raskt er fordi den er solgt til en veldig lav pris. Samtidig er det mange som mener at Tamadoge kan bli en farlig konkurrent til de ledende Dogecoin og Shiba Inu. I hvertfall over tid. Særlig siden TAMA allerede har sikret seg en god plassering blandt de mest populære meme coinsen.

Tamadoge har hatt en topp på $0.16, men ligger idag runt $0.02-$0.03. Her er det derfor potensiale for en kurs som går godt oppover over tid. 

5. Battle Infinity (IBAT)

Battle Infinity er enn nettverk som har høye målsetninger. Her er fokus innenfor kryptospill, og man ønsker å bli en ny Splinterlands eller Axie Infinity. IBAT er den token som er brukt på plattformen og ved hjelp fra denne vil du for eksempel ha mulighet å delta i P2E spill og staking.

Battle Infinity hade en veldig god start for kryptovalutaen sin, med en fin utvikling i prisen.

Som det meste innenfor trading ligger den i dag mye lavere och mange traders mener at det er mulighet for å få gjort seg en skikkelig god handel med IBAT akkurat nå. Noe som tilsier dette er den topp kryptovalutaen har nådd, på $0.0055. Idag ligger prisen på nesten halvparten av dette, med en daglig pris om rundt $0.0030.

Hvorfor er det viktig å notere krypto på Binance?

Det er flere grunner til hvorfor det er viktig for en krypto å bli notert på Binance. Vi skal se på noen av de viktigste av disse.

Populær plattform gir god spredning

Til å begynne med så er Binance en av de absolutt mest populære plattformene for kjøp og salg av kryptovaluta. Det gir en god tilgjengelighet allerede fra start – noe som mange ganger kan være viktig for en fortsatt god prisutvikling. Å finnes tilgjengelig på Binance kan også gi en økt synlighet, noe som på en måte blir litt “gratis reklame”.

Med en økt synlighet finnes potensial for god prisøkning

Hvis mange traders har mulighet for å handle med en kryptovaluta, er det også en større sjanse for en potensiell økning i pris. Hvis den har god synlighet blir det en økt interesse. Med en økt interesse blir det som regel også en høyere omsetning. En høyere omsetning gir enda mer synlighet, som gir enda mere interesse – og så er det laget en positiv spiral.

Høye krav fra Binance gir indikasjon om kvalitet på valutaene

Det er også slik at Binance har noen krav på de kryptovalutaer som får lov å bli notert på plattformen. En grunnleggende krav er at det skal være en livskraftig krypto. Man mener da at det skal finnes gode forutsetninger for at denne mynten ikke dør ut, grunnet for eksempel dårlig omsetning, dårlig likviditet, etcetera. Det gir en indikasjon om at de kryptovalutaer du finner på Binance er mer sikre alternativer å investere i.

Oppsummering

Binance er en viktig verktøy når du skal finne gode kryptovalutaer å investere i. Plattformen stiller høye krav på de krypto som har lyst å bli notert på Binance og det er mange kryptovalutaer som ikke blir oppført her. I denne guidet har vi gitt deg topp 5 beste nye kryptovaluta som er oppført på Binance. Med en beskrivelse av hver mynt er det forhåpentligvis litt mer enkelt for deg nå å finne ut hvilke av disse som kan være interessant for

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.