Ny rektor ved Knut Hamsun vgs.

nfk

Tarjei Eck Hansen har takket ja til å bli ny rektor ved Knut Hamsun videregående skole.

Tarjei Eck Hansen kommer fra stilling som avdelingsleder ved studiespesialisering ved Bodø vgs. hvor han har vært tilsatt siden 2017. Han har tidligere arbeidet i mange år ved KHVGS som lektor og studieinspektør (2008-2016). I perioden 1987-2008 jobbet i privat sektor som mange ulike roller, blant annet som markedssjef, daglig leder og som selvstendig næringsdrivende.

Les også:  100 000 elever løper TINEstafetten over hele Norge

Tarjei er utdannet lektor med fagene filosofi, samfunnskunnskap og historie, sosialøkonomi, pedagogisk seminar, og master i sosiologi. Han har også tatt årsstudium i markedsføring og har også en MBA-grad i næringslivsjournalistikk. Tarjei tiltrer stillingen 1. august.

– Tarjei har lang og solid ledererfaring, og er en trygg, utviklingsorientert og målrettet leder med bred erfaring fra både privat sektor og videregående opplæring. Jeg er trygg på at han sammen med skolens ansatte, ledelse og tillitsvalgte vil bidra godt til å videreutvikle skolen til det beste for elevenes læring, og vil bidra godt i rektorkollegiet i fylkeskommunen, sier fylkesdirektør Nina Ellingsen Høiskar.

Les også:  Godt resultat fra SpareBank 1 Nord-Norge

– Jeg ser fram til å komme tilbake til  Knut Hamsun vgs. Det gjøres en flott jobb på skolen med stadig bedre gjennomføringstall. Skolen har over år utviklet spesielle studietilbud som Steigen-modellen, friluftslivslinja og samisk undervisning. Alt dette blir spennende å jobbe videre med og være en del av, sier den nytilsatte rektoren Tarjei Eck Hansen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.