Ny publikumsrekord for Krimfestivalen

krimfestival

For sjuende gang er det avholdt Krimfestival i Oslo, årets festival ble tidenes største suksess med ny publikumsrekord, aldri før har det vært så mange besøkende.

Den sjuende Krimfestivalen er historie, og både festivalsjef Knut Gørvell og årets festivalforfatter Unni Lindell er svært fornøyd både med publikumsrekorden og med den gode stemningen som preget festivalen.

Både Cappelen Damm-huset og Centralteatret i Oslo var fylt til randen fra torsdag formiddag til sent lørdag kveld. Mange måtte se programmene i tilstøtende rom der det var overføring til store skjermer. Den nye publikumsrekorden lyder på 12.500 besøkende.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

60 fornøyde forfattere
Unni Lindell var årets festivalforfatter og åpnet festivalen med en prolog torsdag. Hun deltok også på festkvelden på Centralteatret lørdag kveld.

Både Lindell og de 60 øvrige forfatterne som deltok var strålende fornøyd med å møte et entusiastisk publikum.

I gang med å planlegge neste festival
Festivalsjef Knut Gørvell er henrykt over det rekordstore besøkstallet og er allerede igang med å planlegge neste års festival.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

– Det er enormt inspirerende å se hvor mange lesere som får møte noen av sine favoritter og hvordan det blir en kriminelt god stemning på Krimfestivalen. I en tid der det er en viss uro i bokbransjen, er det gøy å se hvordan man kan få til et stå stort samarbeidsprosjekt. Nå er vi allerede i full gang med å planlegge neste års festival, sier Knut Gørvell.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.