Ny kraftig blender fra Witt

witt

Lag dine egne sunne smoothies, lekre supper eller kvern din egen krydderblanding. Den nye Witt Classic Nutri Blender er kraftig nok til også å klare nøtter og belgfrukt, så du kan lage mandelmelk eller male kaffe.

Witt Nutri Blenderen er utstyrt med en kraftig 1000 W motor, som leverer over 18.000 omdreininger i minuttet, som kan hakke, blende, røre, purere og mye mer.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

De 6 spesialformede knivene skaper en strømhvirvel i blenderbeholderen, som sikrer at alle ingredienser blendes grundig til en lekker, kremet og jevn konsistens.

Sunn smoothie On The Go!
Du kontrollerer selv innholdet – ingen unødvendige søtstoffer, e-numre eller ukjente kalorier – kun friske ingredienser, som skaper energi og velvære i den hektiske hverdagen. Nutri Blenderen er perfekt for deg på farten og til et enkelt veltilpasset måltid. Ha ingrediensene direkte i beholderen, blend, og din smoothie er klar ”to go”.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

Du får to beholdere, en stor på 600 ml. og en mindre på 350 ml.

Som tilbehør følger det med et tett lokk, så blenderbeholderne kan settes direkte i kjøleskapet. Du får også et lokk med hank og sølesikker drikketut, så du kan blende en frisk smoothie til å ta med på jobb eller trening.

I tillegg får du en ring med tut og hank, så blenderbeholderen kan forvandles til en mugge.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.