Ny kraftig blender fra Witt

witt

Lag dine egne sunne smoothies, lekre supper eller kvern din egen krydderblanding. Den nye Witt Classic Nutri Blender er kraftig nok til også å klare nøtter og belgfrukt, så du kan lage mandelmelk eller male kaffe.

Witt Nutri Blenderen er utstyrt med en kraftig 1000 W motor, som leverer over 18.000 omdreininger i minuttet, som kan hakke, blende, røre, purere og mye mer.

Les også:  Ny rapport: Her er de nye grill-trendene

De 6 spesialformede knivene skaper en strømhvirvel i blenderbeholderen, som sikrer at alle ingredienser blendes grundig til en lekker, kremet og jevn konsistens.

Sunn smoothie On The Go!
Du kontrollerer selv innholdet – ingen unødvendige søtstoffer, e-numre eller ukjente kalorier – kun friske ingredienser, som skaper energi og velvære i den hektiske hverdagen. Nutri Blenderen er perfekt for deg på farten og til et enkelt veltilpasset måltid. Ha ingrediensene direkte i beholderen, blend, og din smoothie er klar ”to go”.

Les også:  Test: Topp frokost hos Scandic Havet i Bodø

Du får to beholdere, en stor på 600 ml. og en mindre på 350 ml.

Som tilbehør følger det med et tett lokk, så blenderbeholderne kan settes direkte i kjøleskapet. Du får også et lokk med hank og sølesikker drikketut, så du kan blende en frisk smoothie til å ta med på jobb eller trening.

I tillegg får du en ring med tut og hank, så blenderbeholderen kan forvandles til en mugge.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.