Ny direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge

enn

Johan-Thomas Hegdahl blir ny direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge.

– Styret er svært fornøyd med at Johan-Thomas har takket ja til stillingen. Han bringer med seg vesentlig erfaring fra bransjen, og er både utviklingsorientert og handlekraftig. Regnskapsbransjen skal fornyes, og områder som bærekraft, digitalisering og bruk av kunstig intelligens kommer til å bli sentralt. Da er egenskapene han har viktige, sier SpareBank 1 Nord-Norges konsernsjef, og styreleder i Regnskapshuset, Liv B. Ulriksen. 

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Hegdahl, som er utdannet innenfor markedsføring og ledelse, har hatt en rekke lederstillinger i bransjen, blant annet som administrerende direktør i Økonor Norge og operativ direktør i Accountor Group. Han var sentral i oppbyggingen av Adwice, og har siden 2015 vært direktør i selskapet.

Den nye direktøren ser nå frem til å ta fatt på oppgaven. 

– Jeg er utrolig motivert for oppgaven. Jeg har ved flere anledninger vært med å bygge opp regnskapsselskaper. Nå blir det primære å skape endring og utvikling, i en bransje som står foran sine kanskje største endringer siden digitaliseringen startet. For noen kan dette være truende, men jeg vil fokusere på de enorme mulighetene det medfører. I Regnskapshuset har vi alle forutsetninger for å kunne ta nye steg, med et kompetent og engasjert lag som alt er i gang med en utviklingsreise. Dette gleder jeg meg til å lede videre, sier Hegdahl.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

Han overtar etter Hanne Karoline Kræmer, som blir ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge fra årsskiftet. Johan-Thomas Hegdahl tiltrer stillingen 1. desember 2023. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.