Norwegian setter opp ekstra julefly til Bodø

norwegian jul

Norwegian står foran en travel julesesong med flere hundre tusen passasjerer bare i Norge. Selskapet setter inn ekstra ressurser både på flyplassene og ved kundesenteret for å hjelpe de reisende i den mest hektiske reiseperioden rundt jul.

Rådet til de reisende er å være tidlig ute på flyplassen og pakke smart for å bidra til en smidigere reise. Årets juletrafikk er spredt over flere dager, med fredag 22. desember som den travleste reisedagen i Norge.

Les også:  Black Week ga pakkerekord for Posten

Norwegian har mange reisende mellom norske byer før jul, og i romjula er utlandstrafikken stor. Det er København, London og Berlin som er de mest populære romjulsdestinasjonene.

Den høye etterspørselen i julesesongen har resultert i at Norwegian også i år har satt opp flere «julefly». Ekstra juleavganger er nå tilgjengelig fra Oslo til Tromsø, Evenes, Molde, Bergen, Alta, Bodø, Haugesund, Ålesund, Trondheim, Stavanger, Svalbard og Kirkenes.

Les også:  Ivar Andreassen fra Bodø ny styreleder i Fiskebåt Nord

Selskapet har også satt opp ekstra avganger fra Oslo til Nice, Barcelona, Gran Canaria og Madrid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.