Norwegian med 14 prosent passasjervekst i juni

norwegian

Norwegians trafikktall for juni viser at nesten 3,5 millioner passasjerer valgte å fly med selskapet denne måneden, en økning på 14 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

Totalt 3 497 285 passasjerer reiste med Norwegian i juni, 437 883 flere enn samme måned i 2017. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 44 prosent og kapasitetsveksten (ASK) med 43 prosent. Fyllingsgraden var på 90,5 prosent, opp 0,8 prosentpoeng.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

– Kapasitetsveksten er fortsatt høy, men i tråd med strategien er den nå i ferd med å avta noe sammenliknet med tidligere måneder. Etter en lang periode med sterk vekst vil vi fremover kunne høste av det vi har sådd, noe som vil gagne kunder, ansatte og aksjonærer, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian. 

Norwegian gjennomførte 99,4 prosent av de planlagte flygningene i juni. Punktligheten var på 70,9 prosent, sterkt påvirket av en rekke flygelederstreiker i Europa.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.