Norgesmester-tittel og 16 medaljer til Coop i NM i Kjøttprodukter!

coop

Coop hevder seg nok en gang godt i kjøttbransjens NM-kåring, og tok godt for seg under NM i kjøttprodukter.

NM i kjøttprodukter arrangeres årlig, hvert annet år med fokus på grill og juleprodukter. Det er Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund som arrangerer konkurransen. Uavhengige fagfolk med lang erfaring fra kjøttfaget vurderer de påmeldte produktene på råvare, utseende, lukt, smak og konsistens.

– NM i Kjøttprodukter er Norges største test av julemat.  I år var det 550 produkter påmeldt konkurransen, med spesielt fokus på jul og pålegg. Alle produktene blir uavhengig dømt, samt at man får en faglig tilbakemelding på produktene. Det er ingen tvil om at NM i Kjøttprodukter over tid er med på å heve kvaliteten på norske kjøttprodukter, sier Madelene Brogren Lid, konstituert sjef for Trygg Vare og egne merkevarer i Coop Norge.

Les også:  Enorm etterspørsel: Nå går startskuddet for ny kinesisk sjømat-rute

Coop fikk 6 NM-gull for produktene Coop kalvestek med sjy, Coop ribberull, Henriettes pinnekjøtt urøkt, Coop kyllingnuggets, Henriettes røkt lammelår ferdig kokt og Coop premium sylte. Coop fikk også en Norgesmester-tittel for Henriettes røkt lammelår ferdig kokt i klassen «ferdig stekte eller kokte produkter». Juryen beskriver lammelåret fra Henriettes som et lammelår i verdensklasse! Nydelig smak, mør, saftig, rett og slett helt topp!

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

– Dette er helt fantastisk moro, og kjempemotiverende for alle i Coop og Fatland som jobber med å utvikle kvalitetsprodukter fra norske bønder til våre kunder. Med 550 produkter påmeldt er det klart at konkurransen er hard. Å få med seg 16 medaljer og en Norgesmester-tittel hjem bygger trygghet og stolthet i egen organisasjon. Våre kunder, som også er våre eiere, kan være helt sikre på at de i Coop finner unik julemat av svært høy kvalitet, sier Lid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.