Norge med medaljekandidater til Terreng-VM i Sveits

sykkel vm

VM Rundbane nærmer seg med stormskritt. De norske skal i ilden fra torsdag 6. – søndag 9 september. Landslaget reiser til Lenzerheide i Sveits kommende mandag.

Petter Fagerhaug og Martin Siggerud er allerede der for å tilpasse seg høyden, da de ser ut til å ha underprestert litt i høyden tidligere. Gunn-Rita Dahle Flesjå har ligget i Livignio som så mange ganger før i forkant av store prestasjoner.

Troppen leverte tidenes WC for U23 sist helg.

Les også:  David Beckham blir grill-ambassadør

– Det gjør noe med forventingene guttene har til selv, men fokuset ligger alltid på jobben som må gjøres. Dog er det ikke for å underdrive en realitet for at alle våre utøvere kan kjempe helt der opp rundt pallen, sier en entusiastisk landslagssjef for terreng, Eddy Knudsen Storsæter.

Gunn-Rita har levert fantastiske prestasjoner i år med europamester tittel og verdenscup seier i Andorra for å nevne det største. Det er imidlertid vært litt luftveisplager i den senere tid, men med erfaring herfra til månen, tror vi Team Kenneth/Gunn-Rita har kontroll og kan levere i verdensklasse.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

– Petter med sine tre verdenscup seiere og vinner av verdenscupen sammenlagt er så klart kapabel til å klare det store. Våre tre andre U23 gutter, Erik Hægstad, Martin Siggerud og Tobias Johannessen har vist at de kan, mener landslagssjefen.

– På en prima dag kan de fort ende opp på podiet. Vår eneste junior Jørgen Anmarkrud er knalltøff mentalt og en sterk rytter som har kommet mer og mer utover sesongen etter en kneoperasjon i vinter. Han er lagets Joker slik vi ser det, avslutter Knudsen Storsæter.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

I tillegg deltar Mille Johnset fra SK Rye i kvinner junior og Brage Vestavik fra Mysen IF Sykkel i klasse U23 i VM Utfor/Downhill i Sveits for sine respektive team.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.