Nordmenn bruker mere tid på nett enn noen gang

Internett har blitt viktigere og mer fremtredende i livene til de aller fleste nordmenn. De fleste av oss er vant til å bruke internettet hver eneste dag, og flere timer går til å “scrolle på nett”. Dette er det vi driver med.

Spill og gambling

Digitale spill har hatt en oppsving de siste årene. Fler og fler velger å spille på nett fremfor fysisk, og dette gjelder også gambling. Nå er det enkelt for folk å finne alle nye nettkasinoer på ett sted, slik at man bare kan velge og vrake i det man ønsker.

Introduksjonen av kryptovaluta, og mer sikkerhet har gjort at mange både gambler og spiller på nett, som en måte å underholde seg på. Det kan spilles fra både mobiltelefon og datamaskin, slik at det kan bli med deg når du er på farta.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Strømming av film og TV

Den tradisjonelle direktesendte TV har i stor grad blitt byttet ut med strømmetjenester som Netflix, Viaplay og HBO. Her har abonnenter tilgang til et hav av filmer og serier til en billig penge, og man trenger verken å se reklame eller vente en uke på nye episoder.

Hos enkelte strømmetjenester kan man også se de tradisjonelle tv programmene vi har her i Norge, og reality programmer som 71 grader nord, Farmen ogHver gang vi møtes.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Sosiale medier

Andre plattformer som fanger oppmerksomheten til mange av oss, er diverse sosiale medier. Fire av fem bruker sosiale medier i Norge, der sider som Facebook, Instagram og Snapchat troner høyt oppe. I tillegg til dette har filmsnutt appen TikTok fått mye oppmerksomhet, og er nå en av verdens største apper. Disse byr på endeløse muligheter for “scrolling”, og et innhold som nærmest aldri tar slutt.

Daglig teknologi

I tillegg til fritidsbaserte nettjenester, så foregår livene våre generelt mer på nett nå enn noen gang. Det er nesten umulig å unngå det. Det finnes nå en app til stort sett alt, enten det er å bestille en bussbillett, lese nyheter eller handle på nett. Skole og jobb er også typisk mer på nett nå enn før, slik at hjemmeskole og hjemmekontor kan være mulig.

Les også:  ANNONSE: Slutt å søke etter SMS-lån på nettet

Mange av oss er stort sett alltid på nett. Enten det er for å snakke med venner, holde seg oppdatert på nyheter, spille eller se på film. Det ble myemer tid til spill og strømming under korona året, og det kunne tallene bekrefte. I etterkant har mere gått tilbake som før, og blitt fysisk, men det er stadig en rekke digitale vaner som henger igjen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.