«Hver gang vi møtes»-aktuelle Bjørn Eidsvåg kommer til Bodø

s1

Etter et halvt århundre i musikkbransjen står Bjørn Eidsvåg som en bauta i norsk musikkhistorie, og er en artist flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. Den 15. mars kommer Bjørn Eidsvåg til Stormen Konserthus i Bodø.

I vinter er han å se i programmet «Hver gang vi møtes» på TV2 hvor seeren vil bli enda bedre kjent med den folkekjære artisten. I vår tar han også med seg bandet sitt på turné, hvor publikum vil få både kjente og kjære låter, og muligens en live-versjon eller to fra «Hver gang vi møtes».

Bjørn var første artist ut til å bli hedret i årets sesong av musikkprogrammet. Siden premieren den 1. januar har flere av tolkningene entret listen over de mest populære låtene på Spotify i Norge, med Emma Steinbakken sin versjon av «Floden» på 1. plass og Isah og Maria Mena sin «Alt du vil ha» på 2. plass. Nå ser han frem til å møte publikum og legger ut på turné med bandet sitt i mars.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

– 2023 ser ut til å bli et utfordrende år. Det ligger en mørk sky over Europa. Høye strømpriser og høyere renter kjennes truende for mange. Men vi legger oss ikke ned, vi gjør hva vi kan for å løfte opp håp og kjærlighet. Vi har tro på gode møter og fine opplevelser. Og vi har tro på fortellingenes og musikkens evne til å løfte oss opp. Vi bidrar med vår lille skjerv og legger ut på turné igjen. Vi får nok ikke stoppet krigen eller senket strømprisene og renten, men vi vil gjerne spre håp og glede, forteller Bjørn.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Selv etter en lang og solid karriere er Bjørn stadig aktuell og evner å fornye sitt musikkuttrykk. Hans bakgrunn som prest og fra arbeid i psykiatrien har i stor grad påvirket låtene hans, men også hans evne til å formidle dem. Utallige nordmenn har et nært forhold låter som «Eg Ser» og «Skyfri himmel». De nære og såre temaene gjenspeiler seg også i Bjørns konserter gjennom personlige historier som bærer preg av både alvor og humor. Han har en unik evne til å komme tett på sitt publikum, og det er i møte med publikum musikken og historiene får skinne som mest og leve videre i nye former. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.