Ringnes og Pepsi inviterer Bodø til Taste Challenge!

pepsi cola

Torsdag 15. august, kommer «Taste Challenge» til Bodø Torg for å utfordre folk til å velge sin favoritt mellom Norges to mest solgte drikker med colasmak  – PepsiMAX og Coca-Cola. 

Dette er en blindtest hvor publikum skal avgjøre hvilken cola de synes smaker best, uten å vite hva som er hva. Globalt har millioner av mennesker deltatt i denne vennskapelige konkurransen som ble lansert i USA på 70-tallet. 

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Turneen er et samarbeid mellom Ringnes og PepsiCo, og gjennomføres fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Totalt skal minst 20 000 nordmenn bli med på årets «Taste Challenge». Forrige gang «Taste Challenge» ble gjennomført her til lands var i 2014, da ble Pepsi Max smaksvinner.

I Norge er dette ekstra spennende fordi dette er det eneste markedet i verden hvor sukkerfrie Pepsi MAX er større enn den klassiske sukkerholdige  Coca-Colaen.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

I Bodø kan denne smaksduellen bli ekstra interessant, for hvordan er bodøværingene i forhold til resten av landet? Dette er nemlig tallene fra en representativ undersøkelse som YouGov har foretatt på oppdrag fra Ringnes: 

  • 58 prosent av nordlendinger oppgir at de er mer glad i sukkerfri brus enn brus med sukker, høyest av alle fylker i Norge
  • 2 av 10 foretrekker brus med colasmak foran øl og vin når de skal kose seg på kafé eller restaurant på sommeren
  • 17 prosent av nordlendinger har samme favorittbrus som sin kjæreste/partner
  • 3 av 10 nordlendinger foretrekker å få brus servert uten isbiter
Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

Smaksduellen i Bodø arrangeres fra kl. 11.00 til kl. 19.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.