«Norge i dag» tilbake på NRK

nrk

«Norge i dag» er tilbake fra januar og skal gi seerne massevis av gode historier fra hele landet. Programledere er Charlotte Haarvik Sanden og Øyvor Bakke.

«Norge i dag» er en videreutvikling av programmet med samme navn som gikk på NRK fra 1996 til 2017. 2020-versjonen skal i tillegg by på massevis av innslag og reportasjer fra alle kriker og kroker i landet vårt.

Distriktskontorene i NRK produserer mye godt innhold, som tidligere ble sendt lokalt i de forskjellige distriktssendingene. I «Norge i dag» skal disse historiene løftes opp og frem for hele landet.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

– Jeg gleder meg til å fortelle og vise fram gode historier fra hele landet. Det lages så mye godt innhold på distriktskontorene i NRK, og dette innholdet fortjener et større publikum, sier Charlotte Haarvik Sanden. Hun får støtte av programledermakker Øyvor Bakke.

– Det er et privilegium å få lov til å vise seerne våre alt det NRK sine distriktskontor har å by på. Jeg håper vi kan være godt selskap for folk der hjemme, sier Bakke.

Les også:  Avinors systemer ikke berørt av globale IT-problemer

Programsjef i NRK Vest, Kristin Ytre Arne, forteller at distriktskontorene er til stede over hele landet og tar pulsen på folks hverdag gjennom nett-, radio- og TV-produksjon. Dette settes sammen i «Norge i dag», og slik skal programmet vise hvordan dagen har vært i landet.

– Vi gleder oss til å vise mer av hva folk er opptatt av i hverdagen sin, hvordan samfunn utvikler seg, hvordan folk finner løsninger på utfordringer og problemer. Gode aktuelle historier fortalt i reportasjeform med gjester fra hele landet i en litt nærere innpakning, sier Ytre-Arne.

Les også:  Kraftig økning i tyveri fra bil

Programmet sendes fra NRKs studio i Bergen, og har premiere torsdag 2. januar kl. 20.40 på NRK1 og i NRK TV.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.