Nettshopperne har kåret sine favoritter for 2018

ehandel posten

Skjønnhet og mote topper kåringen av Folkets Nettfavoritter, men en liten paintball-butikk kom som et skudd blant nykommerne.

For sjette år på rad har det norske folk stemt frem sine nettfavoritter. Hele 60 000 stemmer kom inn i Posten og Brings kåring Folkets Nettfavoritter i kategoriene store, mellomstore og små bedrifter. I skarp konkurranse med over 1400 andre nettbutikker stakk BliVakker av med seieren for store bedrifter, Floyd for mellomstore og PBstore for små bedrifter.

Les også:  Bloggerne på TV 2: Fem nye profiler

– Det er nesten ikke overraskende lenger, men like fullt imponerende at BliVakker topper listen. Som Folkets Nettfavoritt fire år på rad må de kunne sies å være norgesmestere i e-handel, mener Gunnar Henriksen, direktør for Ehandel i Posten og Bring.

Motebutikken Floyd var nær ved å vinne i fjor, og i år var det endelig klaff.

– Floyd har virkelig stått på for å engasjere kundene sine og det er morsomt å se deres delikate og inspirerende nettside, sier Henriksen.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

I kategorien små nettbutikker var det PBstore som stakk av med seieren. De startet i det små med paintball, men fører nå produkter innenfor både paintball, airsoft, taktisk utstyr og jakt og fritid segmentene.

– PBstore er et flott eksempel på det store mangfoldet av nettbutikker i Norge. De er mindre enn de store, men veldig populær blant kundene sine, sier Henriksen.

Prisene blir delt ut på LOAD.18, Bring sin egen netthandelskonferanse som arrangeres den 13. september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.