Nå kan Nordea-kunder bruke Vipps

vipps

Om du er Nordea-kunde kan du nå bruke betalings-appen Vipps, Nordea Norge har nemlig inngått en samarbeidsavtale med Vipps. Dermed har nesten hele det norske banklandskapet samlet seg om én felles mobil lommebok.

– Vi tror at én sterk og tydelig leverandør av mobilbetaling vil gi den beste og enkleste betalingsløsningen for norske forbrukere. Vi er derfor glade for at vi nå får være med på Vipps-laget og styrke denne løsningen, sier Snorre Storset, administrerende direktør i Nordea Norge.

Les også:  Brenner med tiltak mot boligkrisen

Nordea Norge går inn som partnerbank og vil distribuere Vipps til sine kunder på lik linje med de andre bankene, men uten eierandeler i Vipps-selskapet.

– Vi er veldig glade for å ønske Nordea velkommen med i Vipps-felleskapet. Nordea er Norges nest største bank og har et stort nettverk av kunder over hele landet, som nå vil få Vipps’ tjenester integrert i sitt banktilbud, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.