«Hver gang vi møtes» flytter til Kjerringøy utenfor Bodø

tv2

Neste runde av TV 2-serien «Hver gang vi møtes» flytter til Nordland og vil bli spilt inn på idylliske Kjerringøy.

– Dette kommer til å bli magisk! Fantastisk natur og idylliske kysthistoriske omgivelser legger de beste rammene for produksjonen når vi nå går inn i sesong 12 av «Hver gang vi møtes». Med nordnorsk gjestfrihet er vi allerede blitt tatt raust imot. Nå ligger alt til rette for magiske møter mellom norske artister på Kjerringøy, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2. 

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Årets sesong av «Hver gang vi møtes» ble en stor suksess, med et snitt på 664.000 seere. Det er det høyeste seertallet for programmet siden 2017.

– Vi gleder oss stort til å bringe denne seersuksessen videre. Årets innspilling skjer i august, og vi er i full gang med å finne årets artister som vil bli presentert i løpet av sommeren, forteller Haldorsen.

Samarbeidet med Bodø2024 har vært avgjørende for at produksjonen nå flyttes til Kjerringøy.

– En av de viktigste målsetningene for Bodø2024 er å skape oppmerksomhet om byen og regionen. Et samarbeid med den største TV-satsingen i Nord-Norge noensinne er en fantastisk mulighet for oss, for Bodø og for hele Nordland. Vi vil ha så mange øyne og ører som mulig rettet mot nord de neste årene, forteller programsjef Henrik S. Dagfinrud i Bodø2024.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Første sesong av «Hver gang vi møtes» i 2011 ble spilt inn på Hvaler. De ti etterfølgende sesongene er spilt inn på Vestre Kjærnes gård i Våler kommune i Østfold.  

– Vestre Kjærnes gård har vært et unikt sted å spille inn «Hver gang vi møtes», med et strålende vertskap som har tatt godt vare på oss. Så mange eventyrlige øyeblikk er skapt når artistene har fremført sine tolkninger og delt sine historier. De gode minnene tar vi og seerne med oss når vi nå takker for oss på Vestre Kjærnes, sier Kathrine Haldorsen i TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.