Viktige kamper for Haaland og Solskjær: Fotballhelg på Viaplay og V4

manchester-united

Gjør deg klar for en fantastisk fotballhelg på Viaplay og V4. Lørdag skal Erling Braut Haaland og Dortmund ut i en viktig Bundesliga-kamp, og lørdag og søndag spilles kvartfinalene i FA-cupen, der Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Leicester City.

Borussia Dortmund ligger i skrivende stund på femteplass i Bundesliga, en plass som ikke sikrer kvalifisering til UEFA Champions League. Lørdag møter Dortmund og Haaland Köln, i en kamp som vises på Viaplay og V4 fra klokken 15.00.

– Alle kampene Dortmund har igjen denne sesongen er «være eller ikke være». De må bli må bli blant de fire beste i Bundesliga og de må vinne titler. Det er bare kvartfinalen i UEFA Champions League de nå kan behandle som desserten. Köln-kampen er en nøkkel før hjemmekampen mot Eintracht Frankfurt – laget som kjemper med Dortmund om fjerdeplassen – i neste runde. Da er tre poeng i Köln helt avgjørende. Erling har tidvis holdt dette laget oppe helt alene og de trenger en jærbuing på topp også denne gangen, sier Jan Åge Fjørtoft.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Fjørtoft er på plass i studio sammen med Morten Langli. Det er Ørjan Bjørnstad som leder sendingen. Kampstart er 15.30 og Eivind Bisgaard Sundet kommenterer kampen.

I tillegg er det en stor helg med kvartfinaler i FA-cupen, der begge Manchester-lagene er igjen i turneringen. Lørdag spilles Bournemouth-Southampton (Viaplay og V sport 2 fra kl. 13.15) og Everton-Manchester City (Viaplay og V sport 1 fra kl. 18.00).

Søndag spiller Chelsea mot Sheffield United (Viaplay og V sport 1 fra kl. 14.00), før det er klart for et toppoppgjør når Leicester City tar imot Ole Gunnar Solskjær og Manchester United til den siste kvartfinalen.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

– Manchester United må vinne titler. Ingen vet det like godt som Ole Gunnar Solskjær. Det ser nå ut til at han sikrer klubben Champions League-spill neste sesong og da hadde det passet perfekt med en FA-Cup-tittel. Leicester borte er en vanskelig kamp, men Ole Gunnar har vist at når de trenger det som mest så lurer de seirer ut av ermet. Dette kommer til å bli en underholdende kamp med to lag som liker å angripe med fart, sier Fjørtoft.

Studiosendingen på Viaplay og V4 begynner klokken 17.30, og Langli og Fjørtoft er også på plass denne gangen. Daniel Høglund leder sendingen. Kampstart er klokken 18.00, og Roar Stokke og Lars Tjærnås kommenterer.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Utvalgte høydepunkter fra fotballhelgen:

Fredag 19/3 kl. 12.00: Trekning Kvart- og semifinaler UEFA Champions League (Viaplay og V sport 1)
Lørdag 20/3 kl. 13.15: Bournemouth-Southampton, FA Cup (Viaplay og V sport 2)
Lørdag 20/3 kl. 15.30: Köln-Borussia Dortmund, Bundesliga (Viaplay og V4)
Lørdag 20/3 kl. 15.30: Bayern München-Stuttgart, Bundesliga (Viaplay og V sport 3)
Lørdag 20/3 kl. 18.30: Everton-Manchester City, FA Cup (Viaplay og V sport 1)
Søndag 21/3 kl. 13.00: Celtic-Rangers, Skotsk Premier League (Viaplay og V sport +)
Søndag 21/3 kl. 14.30: Chelsea-Sheffield United, FA Cup (Viaplay og V sport 1)
Søndag 21/3 kl. 15.30: Hertha Berlin-Leverkusen, Bundesliga (Viaplay og V sport 2)
Søndag 21/3 kl. 18.00: Leicester-Manchester United, FA Cup (Viaplay og V4)

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.