Nå kan du se «Den største forbrytelsen» digitalt

nordisk film

Det er langt mellom de store filmopplevelsene om dagen, det er derfor gledelig å kunne meddele at den storslåtte filmen «Den største forbrytelsen» nå blir tilgjengelig for hjemmemarkedet.

Filmen hadde Norgespremiere 25. desember 2020. Kinoer over hele landet har i perioder vært stengt og filmen har derfor vært utilgjengelig for mange. Fra og med i dag torsdag 25.03 kan du endelig kjøpe filmen digitalt og se den hjemme. 

Les også:  MUSIKK: Anna Kajander ute med albumet "Al Dente"

– «Den største forbrytelsen» er den viktigste filmen vi i Fantefilm har laget og historien om Holocaust i Norge hadde fortjent et stort publikum på kino. Nå når situasjonen naturlig nok ikke tillater det, velger vi å slippe filmen digitalt slik at publikum får muligheten til å se denne sterke filmopplevelsen hjemme. Sier produsent i Fantefilm, Therese Bøhn.

Selv om «Den største forbrytelsen» nå blir tilgjengelig digitalt, vil fortsatt åpne kinoer rundt om i landet vise filmen. Den vil også bli tilgjengelig på kinoer som har vært stengt siden premieren, så snart situasjonen tillater det.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.