ANNONSE: Planlegg det perfekte julebordet for jobben

For mange er julebordet årets høydepunkt på jobben. Det er en god mulighet til å være sammen med kolleger i et hyggelig miljø utenfor arbeidstid.

Mange ansatte har store forventninger til julebordet, og det forventes at det topper det forrige hvert år. Mangler du inspirasjon til planleggingen av det perfekte julebordet, slik at det lever opp til alle forventningene? Så les videre her.

Underholdning er viktig

For ethvert godt julebord skal man kunne tilby langt mer enn kun god mat og godt selskap.

Underholdning er viktig for å samle gjestene sammen og få gang i det gode humøret. Det er bare fantasien som setter grenser for hva slags underholdning som trengs – det viktigste er rett og slett at det er noe som kan gi gjestene en god latter eller få i gang dansegulvet. Hvis du ikke helt vet hvor du skal henvende deg, så kan du for eksempel få Starworks underholdning til å stå for denne festligheten. Underholdningen er også et godt og opplagt samtaleemne både resten av kvelden og mandagen etterpå, og så er det godt for det generelle arbeidsmiljøet at de ansatte kan være felles om noe annet enn jobb. 

Les også:  ANNONSE: Slik vet du at du burde sjekke om du trenger briller

Hold på gjestene hele kvelden (og natten)

Etter å ha brukt timer og mye energi på å planlegge det perfekte julebordet, er det trist hvis festen ebber ut tidlig og folk drar hjem før planlagt.

Dette kan imidlertid lett skje hvis gjestene ikke føler at det er noen grunn til å bli sittende etter måltidet. Det er derfor det er viktig med underholdning til julebordet, slik at man har noe å glede seg til mens man spiser. 

Les også:  ANNONSE: Populær dansk vekttap-app lanseres i Norge

For ethvert godt julebord er det selvfølgelig viktig med noe godt å drikke .Husk å ha litt av hvert å velge mellom, også når det kommer til alkoholfrie drinker og øl. Hvis man er aktiv ute på dansegulvet, så skal man selvfølgelig ha noe å slukke tørsten med. Det er da gjerne deilig med noe som er leskende og uten alkohol. 

Julebord i andre lokaler

Hvis dere har egne lokaler tilgjengelig i firmaet, er det nærliggende å holde julebordet der.

Les også:  ANNONSE: Den perfekte gaven til pappaen som har alt

Da er lokalene helt gratis, og dere kan bruke pengene på festen i stedet. Likevel kan det være en god idé å holde julebordet i nye lokaler, siden andre omgivelser enn de som man befinner seg i hver eneste dag kan være forfriskende. 

En annen stor fordel med å holde julebordet et annet sted enn på jobben, er at man som oftest ikke behøver å rydde opp etter seg. Hvis man i tillegg ikke lager maten selv, men får den levert, da har man allerede sluppet å stå med to av de største postene selv. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.