Nå heter Nettbuss og NSB Vy

vy

Den 24. april ble Nettbuss og NSB Vy. NSBs nettsider er nå vy.no, og NSB-appen ble til Vy-appen. Arbeidet med å endre utseendet på busser, tog og bybiler har nå startet.

– Vi har gledet oss til å endelig ta i bruk det nye navnet vårt Vy, sier konsernsjef Geir Isaksen.

Mange kunder vil legge merke til at NSB-appen og nsb.no får nytt design. NSBs nettside ble endret til vy.no i dag. App-ikonet får Vy-logo og går fra å være rød til hvit natt til 25. april. Appen vil se annerledes ut, men kundene kan bestille og finne togbilletter som før. Kundene kan også finne busstilbudet i appen og på nettsiden på de strekningene der Vy kjører både buss og tog.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

Nettbuss sin app og nettbuss.no blir tilpasset Vy-designet, men vil leve side om side med Vy-appen og vy.no en stund til. Rundt årsskiftet blir hele buss- og togtilbudet samlet på vy.no og i Vy-appen.

Forteller hvem Vy er
En stor markedskampanje starter i dag, som vil bidra til å fortelle hva Vy tilbyr.

– Vi skal fortsette å jobbe hardt for å gi gode kundeopplevelser, og å gjøre det enklere å reise kollektivt og miljøvennlig. Nå skal vi fortelle kundene om bredden i hva vi tilbyr, hvem vi er og hvilke utfordringer vi vil være med og løse, sier Geir Isaksen.

Nytt design på busser og tog
Arbeidet med å endre bussdesignet starter nå. Det vil ta omtrent ett år før alle busser er omprofilerte. De 250 bybilene i Oslo får Vy-logo i løpet av våren. Arbeidet med å endre utseendet på togene starter i sommer, og vil ta to til tre år.

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge

– Å endre utseendet på et tog tar tid og krever nøye planlegging. Derfor vil det ta tid før togene får ny design og logo, sier Geir Isaksen.

Billetter kjøpt før 24. april for reiser etter denne datoen er gyldige selv om busser og tog kanskje ser annerledes ut, og ikke lenger samsvarer helt med det billetten viser.

Alle skilt og andre flater med gamle logoer vil bli endret fortløpende. Montering av nye skilt starter i juni.

Nye uniformer
Rundt 8 000 medarbeidere i buss og tog får nye uniformer rundt årsskiftet. Alle medarbeiderne har fått mulighet til å gi sine innspill, og uniformene er utviklet i tett samarbeid med dem.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

– Det er mange som gleder seg til å få ny uniform, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra medarbeiderne. De setter spesielt pris på valgmulighetene, at uniformene har bedre kvalitet og et moderne snitt, og at det er mulig å velge fra en egen damekolleksjon, sier Isaksen.

Merkevaren for all persontransport blir nå Vy. De juridiske selskapene heter Vygruppen AS (tidligere NSB AS), Vy Buss AS (tidligere Nettbuss AS), Vy Bybil AS (tidligere NSB Bybil AS) og Vy Gjøvikbanen AS (tidligere NSB Gjøvikbanen AS).

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.