ANNONSE: Her finner du bra nettsider innen underholdning og kunst

maleri

Vi bruker internett til alle mulige slags oppgaver som bank, kommunikasjon, shopping, utdanning, arbeid og alt mulig annet. Men også kunst og underholdning er er viktig del av det å bruke nettet.

Vi bruker nemlig også nettet til å se på kunstneriske bilder, artistiske videoer, lytte på musikk og å se morsomme klipp og så videre. Men det er ikke så enkelt å finne alle de bra nettsidene i jungelen av websider. Mange nettsider er faktisk ikke noe særlig bra.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Bruker du de samme gamle nettsidene som du alltid har brukt vil du neppe finne så mye nytt og spennende. Og bruker du en søkemotor få du bare se toppen av isfjellet, og hva med alle de websidene du ikke vet om, som du ikke søker etter engang?

Det beste alternativet er faktisk å bruke søkekataloger, dette er søkemotorer som manuelt har samlet og kategorisert bra nettsider i alle mulige emner, også musikk, teater, kunst og humor.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

For eksempel har BedriftsGuiden.no en egen kategori med bra netttsider innen kunst og kultur, her kan du finne, museum, bøker, filmer, gallerier, musikk, tatoveringer og humor.

Søketjenesten Bedriftsbasen.no har også mange kategorier, kunst og gallerier er et bra sted å begynne.

Men BedriftsGuiden.no og Bedriftsbasen.no har for det meste bare norske nettsider, og det er utrolig mye spennende å finne på nettet i utlandet innen kunst og underholdning.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Den internasjonale søketjenesten Three Link Directory har en hovedkategori som heter arts som innbefatter både kunst og utøvende kunst som filmer, musikk og teater. Her vil du finne gode, håndplukkede nettsider fra hele verden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.