Nå er Solskjær oddsfavoritt til fast jobb i Manchester

manchester-united

Etter en utrolig snuoperasjonen, og en ubeseiret seiersrekke 9-1-0 er Ole Gunnar Solskjær nå storfavoritt til fast managerjobb på Old Trafford.

Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane har lenge vært bookmakernes oddsfavoritter til å ta over som permanent manager i Manchester United fra og med neste sesong. Men som fortsatt ubeseiret manager etter 10 kamper, er oddsen på Ole Gunnar Solskjær nå så lav at han er stor favoritt til å beholde jobben.

Les også:  Disse skiskytterne skal til Canmore i Canada

– Manchester United spiller festfotball under Solskjær, og nå snuser de på den ekstremt viktige fjerdeplassen – noe som ville vært helt utenkelig for seks uker siden. Da er det ikke så rart at oddsen på Solskjær som neste permanente manager faller kraftig, sier PR Manager for Unibet Norge, Steffen Løvholen.

– Mauricio Pochettino var i utgangspunktet stor favoritt til å ta over som United-manager, både før og etter at Jose Mourinho fikk sparken. Men nå renner det inn spill på Solskjær. Fra å være en sterk outsider har han nå blitt den soleklare favoritten, med 60 prosent sjanse for å bli neste permanente manager i Manchester United, avslutter Steffen Løvholen.

Les også:  Gullballen 2022 til Haaland og Reiten

Odds på manager i Manchester United neste sesong:

Ole Gunnar Solskjær – 1,50

Mauricio Pochettino – 3,50

Massimiliano Allegri – 9,00

Zinedine Zidane – 11,00

Gareth Southgate – 11,00

Eddie Howe – 15,00

Laurent Blanc – 21,00

Antonio Conte – 34,00

Diego Simeone – 34,00

Leonardo Jardim – 34,00

Carlo Ancelotti – 41,00

Arséne Wenger – 41,00

Didier Deschamps – 51,00

Les også:  Fra butikkhyllene til håndballbanen – Har samlet inn 5 millioner

Josep Guardiola – 51,00

Jürgen Klopp – 51,00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.