Lars Petter Nordhaug tråkker til i ny jobb

securmark

Etter syv år som proffsyklist på toppnivå parkerer Lars Petter Nordhaug sykkelen for å begynne som salgssjef i tyverimerkingsselskapet Securmark.

På nyåret starter 33-åringen som salgssjef for Securmark på Østlandet. Securmark har i snart 30 år arbeidet med tyverimerking, primært av båter og båtmotorer. I fjor startet selskapet med tyverimerking av sykler, og tidligere i år overtok de Norges største sykkelregister fra Falck.

– Etter en lang internasjonal karriere og mange flotte opplevelser på sykkelsete gleder jeg meg til å ta med meg erfaringen fra toppidretten til næringslivet, sier Lars Petter Nordhaug.

Les også:  Islam i Norge: Rett til fri fra jobb for å feire Eid

Lars Petter Nordhaug kan se tilbake på en lang og innholdsrik karriere som en av Norges beste syklister. I to perioder syklet han for verdens fremste sykkellag, Team Sky, hvor han var lagkamerat med blant andre Bradley Wiggins, Chris Froome, Richie Porte og Edvald Boasson Hagen. Han har syklet både Tour de France, Giro d’Italia og Vuelta a España og deltatt i tre OL, for å nevne noe. I 2006 ble han også norgesmester i landeveissykling.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.