MUSIKK: Rikke Normann – Fire

hes

En av landets mest overlegne musikere tok nylig skrittet frem på scenen med sine egne, bemerkelsesverdige låter. Nå har hun sluppet den knallsterke singelen «Fire».

– Jeg har i de siste ti årene stått i ryggen på de største norske artistene og drømt om å stå akkurat der de står, med musikken min. Singelen «Fire» handler om å trosse tvil og dårlig selvtillit, om å finne troen på seg selv når man ligger nede for telling. Det er en låt om aldri å gi opp drømmen sin, forteller Rikke.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Singelen er andre låt fra Rikke Normanns kommende album. Albumet definerer et nytt kapittel i Rikkes allerede lange karriere som musiker. Om man ønsker å sjangerdefinere musikken hennes, faller nok de nye låtene innunder den spennende kategorien Indie-Soul.

Som låtskriver overbeviser Rikke stort med sterke melodier, personlige tekster med en ektefølt sårbarhet i stemmen, som er sjelden her til lands.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.