MUSIKK: Eva Weel Skram slipper låta «Tusen år»

hes

Melodien til Eva Weel Skrams nyeste låt, kom til henne i en drøm. Teksten handler om å senke tempoet i et liv som stadig går fortere. Og om å få tid til å sette litt ekstra pris på de man har rundt seg.

Mange har nok hatt tid til å kjenne på viktigheten av nær familie i ukene som har gått. Det som har føltes som en uvirkelig tid, har på forunderlig vis også blitt et lite pusterom i en hverdag som iblant er så tettpakket at man glemmer å se dem man er glad i.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Siden 2016 har Eva Weel Skram sammen med ektemannen Thomas Stenersen holdt over hundre konserter i året, spilt inn en rekke singler og laget snart to album.

– Etter at sønnen vår ble født for fire år siden, har ting gått i et heseblesende tempo, og iblant føles det som om vi knapt har rukket å trekke pusten gjennom hele denne dyrebare tiden. Men når jeg nå plutselig har hatt tid til å sette meg ned og se tilbake på disse hektiske årene, slår det meg at selv om det til tider har vært krevende, føler jeg meg først og fremst som verdens heldigste som har fått holde på med det jeg elsker mest, sammen med de to som betyr alt for meg, og jeg håper virkelig vi kan få fortsette slik; aller helst gjerne i minst tusen år til, forteller Eva selv.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.