Næringsbanken inngår avtaler med Nets

kredittkort

Næringsbanken har inngått samarbeidsavtaler med Nets innenfor kortutstedelse av bankens debet- og kredittkort med tilhørende tjenester og en rekke tjenester for betalingsformidling.

Avtalene som nå er inngått har en varighet på 3 år og omfatter de mest sentrale betalingstjenestene en bank trenger for å etablere seg i det norske markedet.

– Etableringen av Næringsbanken har oppstått som en følge av at næringslivet ønsker seg en aktiv næringslivsbank som er forutsigbar, beslutningsdyktig og som kjenner sine kunder. Næringsbankens visjon er å bygge opp en aktiv og attraktiv næringslivsbank for små og mellomstore bedrifter, samt landbruk, med markedsområde primært i Hedmark, Oppland og nordre Akershus. Tilgjengelighet og gode diskusjoner er viktig for å levere gode finansielle løsninger, og for å lykkes med dette, er vi avhengig av et godt samarbeid med våre viktigste leverandører. Nets har i så måte vært en sentral aktør i vår etablering, sier Øystein Snuggerud, administrerende direktør i Næringsbanken.

Les også:  LESERINNLEGG: Norsk bistand gir ikke verdens fattige økt velstand

Avtalene omfatter blant annet kort-tjenester som autorisasjon og prosessering av Visa og MasterCard transaksjoner, utstedelse av PIN-koder samt døgnkontinuerlig sperre- og nødtjenester, slik at banken vil være i stand til å utstede MasterCard-kort og Visa-kort til både privat og bedriftskunder.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.