MUSIKK: Emelie Hollow slipper låta «Alene sammen»

universal

Emelie Hollow er nå ute med låta «Alene sammen» – årets viktigste låt. Som en av Norges alle mest anerkjente låtskrivere var det naturlig at Emelie ble spurt om å skrive Årets viktigste låt for VG-lista 2021.

Temaet for låten er mental helse og låten er skrevet med bidrag fra publikum, der de selv har sendt inn egne tanker via sosiale medier. Ved hjelp av dette har Emelie brukt deres bidrag til å skrive sangen.

Les også:  Richard Hawley slipper albumet "In This City They Call You Love"

«Alene sammen»  handler om hvordan norsk ungdom har hatt det i året som gikk. Det har vært et tøft år for alle. De fleste har fått kjenne på sårbarhet, ensomhet og savn. Men kanskje året som har passert også har gjort oss modigere, sterke og mer forståelsesfulle?

– Jeg er så takknemlig for at jeg har fått lov til å lage Årets viktigste låt sammen med alle som har bidratt med sine tanker om året som har gått. Det har vært tøft å lese hvor vanskelig mange har hatt og fortsatt har det, men også litt godt å vite at vi er sammen om dette. Mange av oss har følt på det samme og det er viktig at vi ikke glemmer. Derfor føles det utrolig spesielt å bevare dette i en sang som på en måte tilhører hele landet, sier Emelie.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.