ANNONSE: 5 grunner til at Latvia ville være det beste landet for å ta din slankeoperasjon

Enten du tenker på gastrisk ballong i utlandet eller annen slankeoperasjon, alternativene er mange. I denne artikkelen tar vi frem noe av fordelene ved å gjøre det hele i Baltikum og det gode gamle Latvia. Og her er hvorfor –

Erfaring

Det er ingen hemmelighet  at Latvia er et av de ledende landene når det gjelder enhver slankeoperasjon i utlandet. Og logisk, jo større antall operasjoner som er utført, jo mer erfaring har klinikker og kirurger. Dette legger opp – inn kvaliteten på tjenestene Latviske klinikker for slankeoperasjon kan gi deg.

Pris

La oss innse det – slankeoperasjon er aldri billig, så hvor mye man trenger å betale er et veldig gyldig spørsmål, spesielt med de ekstra reiseutgiftene og slikt. Selv å ha en mini gastrisk bypass i utlandet kan utgjøre en stor forskjell i kostnadene. Latvia, i sammenligning med for eksempel Storbritannia eller Sveits, begge også med

gode klinikker, er et billigere land med mye rimeligere priser, mens kvaliteten og opplevelsen forblir den samme, eller enda høyere.

Logistikk

Å reise kan være en plage, selv uten alle de nåværende begrensningene, og ingen av oss ønsker å bry seg med logistikk når de allerede er engstelige eller trenger å ta det sakte under umiddelbar avslapping. Ikke bare ligger Latvia komfortabelt i Europa, men det har også en av de beste forbindelsesflyplassene i Riga – og en solid stor internasjonal busstasjon for de kortere turene.

Ingen lange venttider

I mange land kan ventetidene for en slankeoperajon være år lange, og til og med  topp service, er dette ikke et alternativ for mange, siden vi har å gjøre med alvorlige helseproblemer her, ikke sant? Det er her Latvia har overtaket, siden takket være et mangfold av private klinikker spesialisert på slankeoperasjon, ventetidene er ofte ikke lenger enn for eksempel 6 måneder – noe du absolutt bør vurdere når du tenker å ha gastrisk bypass i utlandet eller annen form for slankeoperasjon.

Godt klima

For, la oss innse det, du vil være komfortabel, både før og etter din slankeoperasjon i utlandet. Ekstrem varme kan være forferdelig, både for restitusjon og reise, og det kan også være kaldt. Latvias klima er et fint europeisk medium som er omtrent det beste noen kan be om.

Ingen kulturelle sjokk

Å lære alt om nye eksotiske land og kulturer er fantastisk, men kanskje ikke når du allerede er opptatt med en livsendrende kirurgisk hendelse, så kan det være litt for overveldende. Samme med mat og drikke – før eller etter, si, a gastrisk sleeve i utlandet, vil du ha det enkelt. Det vil være andre tider å gå for alle de kule utenlandske delikatessene. Latvia holder det enkelt og kult – i ordets beste forstand.

Variasjon av klinikker

Sist men ikke minst, det er et bredt utvalg av klinikker rundt og i ferd med å gjøre ditt valg fra, slik at du aldri blir sittende fast med bare en. Det er mange tilbakemeldinger fra førstehånds kunder å finne også på nettet.

Så alt i alt vurderer du å gjennomføre en slankeoperasjon i utlandet, Latvia er definitivt et av landene du kan sette inn på topplisten din med «må-se-inn».


Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.