MUSIKK: Bon Jovi slipper singelen «Unbroken»

bon jovi

Det Grammy Award-vinnende rockebandet Bon Jovi slipper i dag singelen “Unbroken”. Låten er skrevet til Netflix-dokumentaren “To Be Of Service”, som handler om amerikanske krigsveteraner med PTSD, posttraumatisk stresslidelse, og som mottar behandling fra servicehunder.

Sangen er skrevet av Jon Bon Jovi, og produsert i samarbeid med John Shanks.

Bon Jovi og Island Records vil donere 100% av nettoinntektene fra nedlastingen og strømmingen av «Unbroken» det neste året til den veldedige organisasjonen Patriotic Service Dog Foundation.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

«To Be of Service» utforsker de bemerkelsesverdige livsendringene og resultatene som trente tjenestehunder har hatt på livet til til militærveteraner som lider av posttraumatisk stresslidelse.

Filmen er regissert og produsert av den Oscar-nominerte regissøren Josh Aronson, produsert av Julie Sayres, med Carolyn Clark Powers og Chuck Ortner som executive producers. Filmen har premiere i New York 1. november og i Los Angeles 8. november, etterfulgt av Netflix-utgivelse på Veterans Day den 10. november.

Les også:  Disse åtte kjendisene deltar i Velodromen Kjendis på TV 2
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.