Opplysningskontoret for brød og korn

Inviter til The Crown og afternoon tea

16. november er verdt å merke seg, da begynner den sjette og siste sesongen av The Crown på Netflix. Og mens vi lar oss fascinere av den britiske kongefamiliens drama, hva passer... Les mer »
handeland

Lego lanserer et helt nytt univers basert på barnas drømmer og kreativitet

Mandag 15. mai i år lanserer Lego årets største satsning med et helt nytt univers kalt Lego DREAMZzz. Lego DREAMZzz er det første temaet fra Lego som er inspirert av måten barn... Les mer »
deadline

Maret fra Lødingen i Netflix-serien til Michelle Obama

Snøen kom som bestilt til innspillingsdagen på Lødingen. Boazovazzi og familien Buljo er å se i den rykende ferske episoden “Holiday Feast” fra serien Waffles og Mochi på Netflix. I samme episode... Les mer »
netflix

Netflix-tilbud til alle Telia-kunder

Telia Norge og Netflix har inngått en ny og spennende avtale som gjør at selskapets TV-kunder snart kan velge strømmetjenesten i Valgmenyen. På sikt vil flere attraktive fordeler bli tilgjengelige for kundene. ... Les mer »

3 steg til å finne beste VPN for amerikansk Netflix

Å finne frem til den beste VPN tjenesten for å streame amerikansk netflix fra Norge kan være vanskelig. Det finnes flere hundre tilbydere, med forskjellig båndbredde, prising og ekstratjenester.  For deg som... Les mer »
netflix

Norske artister sørger for julestemning i Netflix-serien «Hjem til jul»

«Hjem til jul» er en ny, norsk juleserie som slippes globalt via Netflix 5. desember. Serien handler om evig single Johanne som er lei av alle kommentarer rundt sivilstatusen sin og legger ut... Les mer »
bon jovi

MUSIKK: Bon Jovi slipper singelen «Unbroken»

Det Grammy Award-vinnende rockebandet Bon Jovi slipper i dag singelen “Unbroken”. Låten er skrevet til Netflix-dokumentaren “To Be Of Service”, som handler om amerikanske krigsveteraner med PTSD, posttraumatisk stresslidelse, og som mottar... Les mer »
Beyoncé

Beyoncé gir ut album og dokumentar

I samarbeid med Netflix gir Beyoncé ut dokumentaren «HOMECOMING: A Film by Beyoncé», samt et live-album med 40 låter. Netflix dokumentaren «HOMECOMING: A Film by Beyoncé», gir et intimt innblikk i Beyoncés historiske Coachella-opptreden... Les mer »
netflix

Canal Digital lanserer Netflix i sitt TV-tilbud

Canal Digital fortsetter å utvikle og forbedre sitt TV-tilbud i tråd med kundenes ønsker og behov. Nå lanseres Netflix som en del av TV-opplevelsen. I mars i år lanserte Canal Digital sitt... Les mer »
netflix

Netflix mest populært hos ungdom

Hvilke merkevarer snakker de unge om? Ifølge den siste YouGov BrandIndex over hvilke merkevarer det snakkes mest om blant de mellom 18-34 år, er det Netflix som leder klart. På andreplass finner... Les mer »