Mohr, Wærenskjold, Moe og Johannessen vant femte NorgesCupen

sykkelkross

Tønsberg Sykkelklubb var vertskap for lørdagens NorgesCupen i sykkelkross. Det var det strålende sol, noe som bød på gode forhold for rytterne, bortsett fra noen våte partier.

Mohr, Wærenskjold, Moe og Johannessen seiret i den femte NorgesCupen i sykkelkross i Tønsberg. I K-Junior fortsatte Ingrid Mohr fra Stavanger SK i laksetrøyen.

– Formen er bra og jeg likte løypen veldig godt. Det var mulig å kjøre raskt, sier Mohr.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

I M-junior var det Søren Wærenskjold fra Ringerike SK som tråkket seg opp til en tidlig og solid ledelse.

– Jeg prøvde å kjøre jevnt. Beina var ikke helt gode i dag, men klarte å trøkke på på strekningene. Godt fornøyd med å ta over ledelsen i Norgescupen, sier Wærenskjold.

I K-Senior dannet det seg en duo bestående av Line Marie Guliksen fra Bærum OCK og Ingrd Moe fra Bergen Cykleklubb der Moe gikk seirende ut.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Dette var gøy. Løypen var veldig «landeveis-vennlig». Vi håpte på et spurtoppgjør, men det skjedde dessverre ikke i dag, sier Moe.

I M-senior var det Tobias Halland Johannessen fra Soon CK som tok ledelsen ut fra start.

– Det var dritgøy å kjøre i dag. Hadde utrolig gode bein. Veldig bra fight med Håkon og de andre. Var synd med Håkon som mistet kjedet, sier Halland Johannessen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.