Med nye De’Longhi La Specialista Maestro kan du lage Cold Brew på under fem minutter

handeland

De’Longhi tilbyr kaffeelskere en ny, innovativ teknologi for kaldbrygget kaffe – Cold Brew. Den kaldbryggede kaffen –  også kalt Cold Brew – blir mer og mer populær. Samtidig ønsker flere muligheten til å lage kaffe hjemme av høyeste kvalitet.

Som svar på denne trenden, lanserer De´Longhi La Specialista Maestro i en oppdatert versjon som bringer den nyeste Cold Extraction Technology til Norge.

Den revolusjonerende manuelle bønne-til-kopp-maskinen La Specialista Maestro leverer kaldbrygget kaffe (Cold Brew) på under fem minutter. Til sammenligning tar det vanligvis 15-24 timer å lage kaldbrygget kaffe hjemme eller på café.

Les også:  Nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

Med åtte ulike innstillinger for kverning og fem innstillinger for temperatur samt dosering- og kvalitetskontroll, kan hjemmebaristaer nå manuelt justere bryggingen selv og dermed oppnå en perfekt kafeekstraksjon basert på bønner, kvernegrad og personlig smak. I tillegg har maskinen åtte forhåndsinnstilte oppskrifter for varme- og kalde kaffedrikker, inkludert den nye Cold Brew og Espresso Cool.

– Cold Brew har en lett og forfriskende smak og det anbefales å servere den med isbiter. Espresso Cool er en unik oppskrift utviklet av De’Longhi, og er mye mer enn bare en kald espresso. Selv om Espresso Cool med sin tykke crema kan minne om en espresso, er smaken både lettere og søtere med en kremet konsistens og mindre bitterhet enn en tradisjonell espresso, forteller Victoria Avén, Product Marketing Manager hos De’Longhi Scandinavia.

Les også:  Nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

Cold Brew og Espresso Cool på under fem minutter
Vanligvis lager kaféer kald kaffe ved å bløtlegge malte kaffebønner i vann i opptil 24 timer, avhengig av hvor sterk kaffen skal bli.

Den innovative teknologien bak La Specialista Maestro er utviklet i samarbeid med Speciality Coffee Association og gir nøyaktig mengde friskt vann, riktig trykk og temperatur samt perfekt kvernegrad som trengs for å lage en deilig Cold Brew samt De’Longhi’s skreddersydde oppskrift Espresso Cool, på mindre enn fem minutter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.