Marion Ravn slipper albumet «Ti Ville Hester»

indianer

«Jeg er så lei av å sitte og se på fire vegger», synger Marion Ravn på åpningssporet til «Ti ville hester» som slippes 10 februar, og setter standarden for albumet umiddelbart. På «Danse» referer hun ikke bare til sin forrige plate «Mellom disse 4 vegger» (2019), men hun viser samtidig at hun er i en helt annen sinnsstemning på sitt nye album.

– Det føles riktig at en så glad låt som «Danse» leder an plata, forteller hun.

Artisten utdyper at hun er på et godt sted i livet, og at det kan merkes i den nye musikken.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

– Jeg har alltid vært personlig, og det skinner gjennom i låtene mine hvordan jeg har det.

Marion utdyper at hun tidligere har skrevet mest i vanskelige perioder, men at dette ikke var tilfellet denne gangen.

– Det har vært interessant å skrive låter med positivt fortegn. Jeg har dykket mer ned i å skrive på norsk, og tenkt mye på hvordan jeg vil at det skal høres ut uten at resultatet blir kleint og klissete.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Marion beskriver «Mellom disse 4 vegger» som en løsrivelsesplate. Den handlet om å komme seg ut av et liv hun mener ikke var henne, og den tok dessuten musikeren i en helt ny retning da det var hennes første plate på norsk.

– Jeg har tatt noen tøffe valg, og nå føler jeg endelig at det har lønnet seg, sier Marion og forteller at responsen på musikken og konsertene (som hun mot alle odds klarte å gjennomføre under år med pandemi) har vært så positiv at det har inspirert henne til å fortsette på morsmålet.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Man kan på mange måter si at jeg har funnet meg selv.

På «Ti ville hester» har hun nok en gang samarbeidet med Tom Roger Aadland som også bidro på «Mellom disse 4 vegger». I tillegg har hun skrevet med musikere som Ørnulf Juvkam Dyve fra Staut og Kyrre Fritzner fra CC Cowboys.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.