Lofotbandet Lyse Netter slipper låta «Kjærlighet»

s1

Et vårtegn like sikkert som hvitveis og øl i solveggen er at Lyse Netter kommer med ny musikk. Kompisgjengen fra Lofoten har blitt en enorm radiosensasjon og blir sett på som lyden av sommeren blant fansen. Nå ønsker de våren velkommen med slippet av powerballaden «Kjærlighet» torsdag 15. april.

Siden debuten i 2017 har bandet vært spillelistet på nasjonal radio hele åtte ganger. Med up-tempo produksjoner som er skreddersydd for dansegulv med midnattssola som discolys har de skapt uforglemmelige liveøyeblikk. Nå slipper de sin første ballade. «Kjærlighet» er likevel ikke mindre allsangvennlig enn det bandet har bydd på tidligere. 

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

– Denne låta er en hyllest til dansegulvet og øyeblikket hvor du møter din mulige utkårede. Vi kan ikke beskrive hvor mye vi gleder oss til den sommerkvelden vi og publikum kan synge «Kjærlighet» for full hals sammen. Det kommer til å bli et euforisk øyeblikk, sier vokalist Endre Hernes. 

På slippdagen torsdag 15. april skulle bandet egentlig spilt konsert på Sentrum Scene. Da konserten ikke kan gjennomføres velger de å slippe «Kjærlighet» denne dagen i stedet og dedikere den til alle som utålmodig venter på gjenåpning. 

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

– Vi er selvsagt veldig lei oss for at vi ikke kan møte alle som hører på oss den 15. april. Vi håper denne låta kan være et lite plaster på såret mens vi venter på lysere tider og netter, sier gitarist Øystein Falch Alsos. 

Lyse Netter manøvrerer seg gjennom et moderne poplandskap, og henter inspirasjon både fra kontemporære artister som Troye Sivan og The 1975 samt klassiske pop-storheter fra åttitallet. Deres nære, nordnorske tekstunivers maler gjenkjennelige og oppriktige historier og plasserer musikken deres trygt på nordlige breddegrader. 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

«Kjærlighet» er produsert av bandet selv, mikset av Kjetil Bjelvin, Mastret av Sören von Malmborg og slippes torsdag 15. april på bandets eget plateselskap «Labelvåg».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.