LESERINNLEGG: Alle ulovlige innvandrere må utvises fra Norge

migrasjon integrering

Demokratene mener bestemt at alle ulovlige innvandrere som pågripes i Norge skal hjemsendes straks. Det er derfor svært skuffende at  storting og regjering tillater at personer som ikke vil oppgi sin identitet i årevis kan oppholde seg i Norge.

Vidar Kleppe, bystyre og fylkestingspolitiker for Demokratene.

Og dersom det er slik at retur til hjemlandet ikke er mulig så må disse personene sendes til et tredjeland som Norge samarbeider med. I slike saker må også politiet få anledning til å bruke tvang for å få gjennomført nødvendig hjemsendelse enten til hjemlandet eller til leire  – som Norge disponerer i utlandet.

Les også:  Full frifinnelse av Fosenaksjonistene

Norge må derfor mer aktivt arbeide for et politisamarbeid med andre land for å få stoppet organisert menneskesmugling og handel med kvinner og barn. I tillegg må grensekontrollene forsterkes. Demokratene vil arbeide for at Norge melder seg ut av EØS og Schengen-samarbeidet slik at vi igjen får full råderett over eget land og våre egne grenser. 

Demokratene vil også arbeide for å gjøre regelverket enklere for å kunne returnere utlendinger som begår kriminelle handlinger. Kriminelle handlinger som medfører over to måneders fengselsstraff, skal føre til utvisning for alle personer som ikke har norsk statsborgerskap.

Les også:  – Coop selger turbokylling mot medlemmenes ønske

Personer som oppgir falsk identitet, eller holder tilbake informasjon for å lure seg inn i Norge, skal automatisk utvises fra Norge.

Nok er nok!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.