ANNONSE: Les dette før du prøver keto-dietten

Når det kommer til dietter og slanking, er det kort mellom de nye trendene. Men en av de trendene vi har sett få så mye oppmerksomhet i det siste at det kan tegne til at mange vil fortsette å spise på denne måten når trenden gir seg igjen, er keto-dietten. I denne artikkelen skal vi snakke mye mer om dette, slik at du vet hva du begir deg ut på hvis dette er noe som er interessant for deg. Det er mange måter man kan gjøre keto-dietten på og noen er absolutt bedre enn andre, så her skal du få noen gode tips til hvordan du forbereder deg.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

I denne artikkelen skal vi kort snakke grunnleggende om keto, men hvis du vil vite mer og ikke minst få litt mer inngående informasjon om hvordan du gjør det på en sånn måte, så se mer om keto diett her

Fettrik slankekur 

Keto er kjent for å gi et raskt og ikke minst stort vekttap, og mange opplever til og med at dietten demper appetitten. Men hva er det lov til å spise og hva er det ikke lov til å spise? 

  • Du kan spise fett, proteiner og grønnsaker og frukt med et lavt innhold av karbohydrater. 
  • Du kan ikke spise ting som har et høyt innhold av karbohydrater. 
Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Dette er et rimelig annet kosthold enn det de aller fleste nordmenn spiser og det er derfor ikke overraskende at det er mange som opplever noe litt ubehagelige bivirkninger når det begynner, fordi kroppen rett og slett skal bytte brennstoff. Mange tror også at man automatisk kommer til å gå ned i vekt når man begynner på keto-dietten, men det er ikke magisk ved keto-dietten – det handler fortsatt om balansen mellom hvor mange kalorier du spiser og hvor mange kalorier du forbrenner, akkurat som med alle andre dietter. 

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Det er også viktig å huske at alle kropper er forskjellige og at kroppen din kanskje trenger karbohydrater for å ha det bra. Ikke alle dietter passer for alle, og det er som sagt ikke noe magisk med keto, det handler bare om kalorier inn og kalorier ut, så hvis en annen diett passer bedre for deg er det ikke noen grunn til at keto burde være det du velger. Det er viktigst at kroppen din har det bra med og ikke minst hva du faktisk liker å spise.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.