Ladebonus hos Grønn Kontakt til Coop-medlemmer

coop

Coop-medlemmer får nå tilbud om 8 prosent medlemsbonus når de lader bilen på en av Grønn Kontakts hurtigladestasjoner i Norge.

Geir Jostein Dyngeseth, organisasjons- og medlemsdirektør i Coop Norge, forteller at en ladebonus har vært etterspurt av Coops medlemmer i lengre tid.

– Antallet elbiler er økende og det er svært gledelig at våre medlemmer nå får medlemsbonus når de lader bilen sin på Grønn Kontakts ladestasjoner, rett utenfor våre butikkdører, sier Dyngeseth.  I Coop har vi sterkt fokus på miljø og vi er opptatt av å bidra til å påvirke samfunnsutviklingen i en mer bærekraftig retning, fortsetter han. 

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Grønn Kontakt er en nasjonal operatør av ladestasjoner og drifter over 220 offentlige hurtigladestasjoner over hele Norge. Svært mange av disse er lokalisert i tilknytning til en av Coops mange butikker. 

–  Vi har et veletablert ladenettverk på Coops butikker, og avtalen med Coop er en naturlig videreføring av det allerede gode partnersamarbeidet, sier Ole Henrik Hannisdahl, Daglig Leder i Grønn Kontakt.  

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

– Vi skal tilby våre kunder relevante og attraktive tilbud, sier Hannisdahl. Å lade bilen mens man handler er svært ettertraktet, og vi er glade for at våre ladekunder nå får ladebonus i Norges største medlemsprogram, avslutter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.