Jørn Kaarstad går fra NRK P3 til Radio Rock

bauer media

Radioprofil Jørn Kaarstad ga seg nylig med programmet “Jørn” i NRK P3 og NRK P13 for å satse på Bokassa, bandet han er frontfigur i, og for å spille ekte Rock på Radio Rock. Nå skal han endelig formidle musikken han elsker.

– Hele min P3-karriere har jeg alltid sneket inn rockelåter, men gjort det litt i skjul. Det blir herlig etter snart 15 år i radio å faktisk få sende musikken jeg virkelig elsker, som Guns N’ Roses, Bad Religion og også få plukke band jeg tror lytterne hadde digga. Nå blir det jo helt rått å få gjøre som jeg vil!, sier Jørn.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Jørn Kaarstad kan skilte med å ha vunnet «Årets Musikkradio» under radiobransjens prisutdeling; Prix Radio, hele 4 ganger. I tillegg skjøt band-karrieren fart etter at Bokassa varmet opp for selveste Metallica på deres Europaturné i fjor sommer. Nå blir det norgesturné med Bokassa i helgene og sending på Radio Rock på hverdagene.

– Det er få radiofolk i Norge som matcher konseptet til Radio Rock på samme måte som Jørn. Vi er stolte av å få han til oss, og jeg gleder meg til å jobbe med ham igjen, sier programsjef Stian Eliassen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.