Høy julestemning i nord i dag – særlig hos kvinner

juleindeks

Selv om adventstiden så vidt har startet, er julestemningen på vei opp over hele landet. Den beste julestemningen hittil i desember finner man i Nord-Norge og på Sørlandet, viser ferske tall fra Norsk Juleindeks.

Er du på jakt etter julestemning denne uken kan det lønne seg å trekke nord- eller sørover, ifølge Norsk Juleindeks. Gjennomsnitt-stemningen i Nord-Norge og på Sørlandet ikke bare er høyest i landet, den er også helt identisk.

Les også:  Biskopene kritisk til å utvide grensen for selvbestemt abort

– Syv av ti nordboere, og tilsvarende antall Sørlendinger sier de har kjent julestemningen på kroppen den siste uken. Det er et høyt og gledelig tall så tidlig i desember, sier John Lauring Pedersen, daglig leder i Opinion Analyse, som leverer daglig statistikk til Norsk Juleindeks.

– Det ligger an til en høytid fylt med god julestemning i år. Jeg må også få legge til at det er norske damer som står for den aller høyeste stemningen i landet totalt sett. Hele 71 prosent av norske kvinner sier de har vært i julestemning denne uken, sier Veronica Dånmark Vatn i MatPrat, som står bak Norsk Juleindeks

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.