PODCAST: Håper på fullt hus på Bodø PRIDEs maskeradeball

bodø pride

Snart er det klart for en av årets største hendelser i Bodø, nemlig Bodø PRIDE festivalen. Fra 1. til 8. september skal det være en rekke arrangementer i Bodø, både for homofile, lesbiske, bifile og heterofile i alle aldre.

Først arrangeres høytlesning og et foredrag på Stormen bibliotek og senere kommer arrangementene som perler på en snor. Et av arrangementene det er størst spenning om hos arrangørene er maskeradeballet som regnes som et av høydepunktene under festivalen.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Bodøposten.no intervjuet lederen for Bodø PRIDE til vår nyeste podcast om arrangementene.

– Høydepunktet er helt klart nå på førstkommende lørdag, det er maskeradeballet vårt. Selv om vi har kalt det maskeradeball, kan man komme så lenge man har på en maske, sier Shana Emilie Lehn, leder i Bodø PRIDE.

Under maskeradeballet som starter kl. 22.00 på Radisson Blu blir det underholdning, musikk, loddtrekning med premier og mye mer.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Billetter kan bestilles på Ticketmaster. Alle arrangementene og informasjon om billetter eller påmelding finner du Facebook-siden til Bodø PRIDE.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.