ANNONSE: Gode tips til deg som skal lage en bedriftsnettside

Det å ha en bra bedriftsnettside er viktigere enn noensinne før. Nesten absolutt alle bruker nettet når det kommer til å finne produkter eller tjenester og det at du har en bra nettside er noe av det som kommer til å hjelpe deg på veien mot å vinne potensielle kunder, men hvilke ting er det egentlig som er de viktige når det kommer til å ha en bra side? Uansett om du vil lage siden selv eller ansette et byrå til oppgaven er det noen viktige ting du må sikre deg at er der. I denne artikkelen skal vi se på noen av de viktigste. 

Den mest effektive måten å skape en nettside 

Det er mange som lurer på hvordan de skal gå frem når det kommer til det å lage en nettside til bedriften sin, og kort fortalt er det to forskjellige måter man kan gå frem på når det kommer til dette – du kan lage nettside selv eller å få hjelp av et byrå til å gjøre det. Det er to helt forskjellige måter, som krever helt forskjellige ting av deg, men begge deler er gode og effektive måter å lage en nettside på. Det er klart billigst å lage nettside selv, men er dette riktig valg for deg? 

Lag nettsiden din selv 

Det er enklere å lage en nettside selv i dag enn det har vært noensinne før. Det finnes plattformer som bruker skabeloner som gjør det enkelt for deg å lage nettsiden din akkurat som du vil. Men dette krever at du har en veldig klar visjon for hva du vil ha og ikke minst krever det estetisk sans og ferdigheter når det kommer til design. Dette er ikke fordi det krever at du kan bruke annen type software enn det som er på siden, men rett og slett at du har sans for hva som ser pent ut og passer sammen. Det er mye jobb, men det sparer deg også for mye penger, for nettside byrå kan være dyre. 

Betal et byrå for å lage nettsiden din 

Dette er den perfekte løsningen for deg som ønsker å få en rask løsning der du slipper å gjøre jobben selv. Dette er selvsagt dyrere, men det kan gi deg en bedre side enn du kunne laget selv – hvis dette med design og estetikk ikke er noe du bryr deg så mye om og derfor ikke har så mange meninger eller preferanser. Det sparer deg også tid. Begge er gode løsninger, så velg det som passer dere best.  Velg et webdesignbyrå hvis du ønsker en proff side med minst mulig innsats fra din side.  

Gjør det enkelt å finne siden 

Det å jobbe med SEO og link building for å gjøre at siden din er lett å finne når potensielle kunder søker etter dine produkter eller tjenester i søkemotorer som Google er helt essensielt for at siden din skal være enkel å finne. Et nettside byrå kan ofte hjelpe deg med dette, også hvis du vil lage nettside selv. 

Design siden slik at den er tilpasset mobil 

De aller fleste bruker i dag mobilen til å søke på nett og ikke minst sjekke ut nettsider når de ser etter produkter eller tjenester. Derfor er det veldig viktig at siden din er tilpasset mobil, slik at man får en minst like god opplevelse når man finner siden din fra mobilen. Hvis du ikke har dette kan du risikere at noen går ut fra siden din og velger en annen. Hvis du vil ha hjelp til dette kan et webdesignbyrå være en god idé. 

Plasser kontaktinformasjon i toppen av siden 

Gjør det enkelt å komme i kontakt med dere! Dette kan gjøres via å linke til e-post, sosiale medier eller telefonnummer, men dere kan også velge å ha en kontakt-knapp øverst på siden for å sikre dere at det er så enkelt som overhodet mulig å komme i kontakt med dere. Sørg for at informasjonen på din bedriftsnettside alltid er oppdatert. 

Fokuser på CTA (call-to-action) 

Det å gjøre det helt tydelig for potensielle kunder hva de skal gjøre og hvordan er noe av det som kan hjelpe deg med å få mer salg. Hold kunden i hånda og gjør det enklest mulig å ta de valgene du vil at kunden skal ta når de besøker din bedriftsnettside. 

Hold siden oppdatert løpende 

Hvis du vil at din bedriftsnettside skal ha så mye suksess som mulig, er det veldig viktig at du ser på hvordan du kan holde den oppdatert. Dette er viktig, fordi den informasjonen som kunden ser på siden din, bør alltid være den mest oppdaterte informasjonen. Dette er fordi det blant annet er viktig at kunden ikke tror at de kan kjøpe noe som viser seg å ikke være tilgjengelig lenger, eller ikke har det fulle overblikket over hva som er mulig – fordi dere ikke har oppdatert med de nyeste produktene eller informasjonene enda. Gjør det enkelt og motiverende å handle hos dere og skap tillit på denne måten. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.