Glimt vant mot Zalgiris Vilnius – Skal møte AC Milan

aspmyra

Bodø/Glimt gikk først videre i Europaligaen etter å ha vunnet 6-1 mot Kauno Žalgiris. Torsdag kveld tok Glimt imot gjestende Zalgiris Vilnius på Aspmyra.

Glimt fikk første målet, Philip Zinckernagel satte inn 1-0 etter 20 minutter etter en keepertabbe. Men bare 5 minutter etterpå svarte Antal i Zalgiris Vilnius og scoret 1-1.

Etter 32 minutter satte Glimts Boniface inn 2-1. Etter dette så var det ikke stort som skjedde i kampen, gjestene hadde en god målsjanse, men etter 80 minutter setter Patrick Berg inn 3-1 etter en corner, noe som også blir sluttresultatet.

Dermed er Glimt videre i Europaligaen og skal møte AC Milan, noe som vil være litt av en test for Bodø-laget.

– Det blir tidenes test for Bodø/Glimt. Ingen som er med i turneringen, har større meritter. De har vært det nest beste laget i Italia etter de startet opp igjen. Vi møter et godt fotballag, en storhet og det er fantastisk gøy og en artig måte å hente referanser på, sier trener Kjetil Knutsen til VG.