Glimt pusser opp Aspmyra

aspmyra glimt

Bodø/Glimt er bare et museskritt fra Eliteserien i 2018, og da trengs det oppgraderinger på Aspyrma. Hjemmebanen er i dårlig forfatning og flere elementer har stått siden dagens Sparebank 1 Nord-Norge-tribune ble bygget for over 50 år siden.

Nå står en større opprustning for tur, og for å få til det trenger Glimt hjelp fra ulike aktører. Jannike Ramsvik er leder for marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt og har sammen med daglig leder, Frode Thomassen og resten av klubben planlagt flere konkrete endringer fremover.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Mads Torrissen og Benn Eidissen tok tidligere i sommer initiativ til å bli klubbens første «opprykkskamerater». Til nå har Torrissen og Eidissen samlet inn et sekssifret beløpfra næringslivet som skal gå til å redusere årets budsjetterte underskudd og ruste Glimt for Eliteserien, også rent økonomisk.

Ballen har begynt å rulle og flere aktører fra næringslivet i Bodø har meldt seg på som «opprykkskamerat» i Bodø/Glimt, noe klubben setter utrolig stor pris på.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Det er så mange som vil Glimt godt! Det er utrolig artig å se at aktører melder seg på og har lyst til å bli med å få ting i orden. Nå setter vi i gang en storaksjon og håper å få gjort så mye som mulig av det vi trenger, sier Ramsvik.

Og Jannike Ramsvik har et poeng, Aspmyra ser litt slitt ut. Men Glimt håper at flere kan hjelpe til.

Les også:  Deler ut 23,5 millioner kroner til kundene i Bodø

– Det er et spleiselag og det er ikke nødvendigvis slik at alle bidrag må være i kontanter. Kanskje finnes det noen der ute som vil legge asfalt, skru stoler, levere en kontormaskin eller bytte ut en billettlukene sammen med oss, avslutter Ramsvik.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.