ANNONSE: Få bilen i toppform for sommerferien

ratt subaru

Det blir unektelig en litt annerledes sommer i år, og derfor er det mange som kommer til å feriere i hjemlige trakter. Uansett om du skal på bilferie, eller kommer til å være avhengig av bilen for tur-retur til butikken og isboden, så er det lurt å få bilen i toppform. Her kan du lese mer om hvordan.

Har du reservedelene du trenger?

Hvis du skal nyte vakre Norge fra bilvinduet i år, så er det lurt å sørge for at alt er som det skal være. Det er ikke noe gøy å måtte avslutte bilferien halvveis, eller betale i dyre dommer for å bli tauet, fordi man ikke har vært føre var. Det er spesielt viktig å sørge for at bremsedelene er i orden. Du kan gå inn på på www.Autodoc.co.no, og finne alt det du trenger av viktige reservedeler.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Når du sørger for at bilen fungerer som den skal, og spesielt bremsene, så bidrar du til å holde deg og andre trygge i trafikken. Det er viktig for å sørge for at det ikke blir kaos i ferietrafikken i sommer og triste tall på statistikken. Få bilen sjekket på kontroll før du drar og unngå kjedelige overraskelser underveis.

Det er en hyggelig, nostalgisk måte å feriere på, uansett om du drar på bilferie i Norge eller nedover i Europa. Det leder tankene hen på kartlesing på forsetet og piknikkurver på 1960-tallet.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Nyt Norge fra bilvinduet i sommer

Når selveste kulturministeren ber Nordmenn om å oppleve norske kulturinstitusjoner i sommer, så er det bare å hoppe med på trenden. Dette blir året der vi for alvor ser alt det fantastiske som Norge har å by på, i stedet for å dra utenlands. Hvis vi allikevel blir fristet av danske motorveier og autobahn, så er det like viktig at man sørger for at bilen er i absolutt toppform.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.