Digital utvikling som har gjort sport mye morsommere

Det hersker ingen tvil om at den digitale utviklingen har hatt stor effekt på alle deler av samfunnet og dagliglivet vårt generelt. Noen av de kjedelige jobbingene er blitt mye lettere og noen av de morsomme hobbytingene er blitt enda morsommere.

Det er skjedd en reell underholdnings-revolusjon i takt med den digitale utviklingen, og nå kan vi se litt nærmere på hvordan den påvirker oss i hverdagen og gjør den litt morsommere.

Underholdning er overalt

Det som først og fremst gjør at vi lever i en helt annen virkelighet etter at den digitale utviklingen virkelig tok fart i løpet av 2000-tallet er at vi lever i en verden med konstant underholdning. Vi er omgitt av underholdning hele tiden og det har ført til at vi konsumerer underholdning både på en mer passiv og på en mer aktiv måte. Det er fordi vi har så mange valg. Uendelig med valg faktisk. Bare tenk på strømmetjenester – det er vanskelig, eller la oss si nesten umulig, å runde Netflix. Derfor er det ikke så rart at den måten vi konsumerer på har utviklet seg. Du må velge mer aktivt når du oppsøker underholdning online, enn når du bare slår på tv’en og lener deg tilbake. Det er også vesentlig forskjell på å velge mellom de 3 kanalene de fleste hadde på 90-tallet, til flere hundre.

Les også:  VIDEO: Glimt i cupfinale etter seier mot Vålerenga

Sport har også fått en digital overhaling

De som er opptatt av sport vet at det også har skjedd voldsomme fremskritt i forbindelse med den digitale utviklingen her. Den utviklingen vi ser i resten av underholdningsbransjen gjelder nemlig også her. Det handler i stor grad om tilgjengelighet. Sport er jo strengt tatt også underholdning, bare tenk på hvor mange sportskanaler du har. Det er for de fleste ganske så mange. Sport er blitt tilgjengelig i så stor grad at du ikke lenger trenger å planlegge å være hjemme for å se de viktigste håndball- eller fotballkampene. Du kan se det på telefonen din i bussen elller toget, på hytta, på ferie i utlandet og i mange tilfeller også på flyet på vei til ferien. vi er på hele tiden og det gjør at man kan holde seg utrolig godt oppdatert på sin yndlingssport og sitt lag.

Les også:  Italia stopper 5G grunnet strålefare

På de beste betting sider i Norge finnes det også en ytterlig dimensjon av underholdning som er blitt mye morsommere med den digitale utviklingen. Nemlig betting. Dette kan gjøre sportsinteressen vesentlig morsommere og tilføyer et element av konkurranse for deg også. Det er gøy å spille og det er gøy å vinne. Du kan heldigvis også følge godt med på live odds uansett hvor du befinner deg – alt du trenger er en enhet som kan koble seg til internett og en nettleser eller app. Så er du i gang.

Les også:  Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

Betting er i stor grad med på å tilføre en ytterligere dimensjon til sportsinteresserte, men det er også gøy å følge sitt lag og sine yndlingsspillere på sosiale medier. Dette er enda et aspekt ved utviklingen som har gjort sport enda bedre. Man kommer nærmere på laget sitt og får et unikt innblikk backstage – det er bare med på å gjøre fellesskapsfølelsen enda bedre og holde interessen i live.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.