Rapp Bomek i Bodø inngår rammeavtale med Byggmakker

færd

Rapp Bomek signerte nylig en rammeavtale med Byggmakker Handel for salg av dører i alle deres varehus. Dette bekrefter selskapets posisjon i det norske bygg- og anleggsmarkedet.

Rapp Bomek har fått tildelt en rammeavtale med en av Norges ledende byggevarekjeder, Byggmakker Handel. Avtalen innebærer at Rapp Bomeks dører skal selges i alle Byggmakkers varehus over hele landet.

– Vi er svært glade for denne avtalen. Den er både kommersielt og strategisk viktig for Rapp Bomek, og bekrefter vår posisjon i bygg- og anleggsmarkedet. Avtalen med Byggmakker Handel viser at vår målrettede innsats for å sikre konkurransedyktige produkter på dører gir resultater, sier Kurt Kristoffersen, administrerende direktør i Rapp Bomek.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

Kristoffersen forteller videre at selskapet jobber kontinuerlig med å forbedre konkurranseevnen for å vinne nye kontrakter i bygg og anleggsmarkedet. Kundene skal også oppleve at Rapp Bomek leverer de beste produktene i tide og til konkurransedyktige betingelser.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.