Etablerer nytt Mercedes-Benz verksted i Bodø

nordvik

Mot slutten av 2019 åpner Hemnes Bil AS nytt verksted for Mercedes-Benz i Bodø. Bilforhandleren fra Mo i Rana har lang historie som merkeforhandler og -verksted for Mercedes-Benz, og gleder seg til å utvide tilbudet til Bodø:

– Det har vært stor interesse for Mercedes-Benz EQ blant kundene i Salten, og vi gleder oss til å kunne tilby servicepunkt og verksted for EQ, personbil og varebil, forteller Alexander Nordvik. 

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

EQ er navnet på den nye elbil-serien til Mercedes-Benz. I fjerde kvartal lanseres den første modellen, EQC, som får følge av seks nye EQ-modeller frem mot 2022.

– Hemnes Bil er eneste EQ forhandler i regionen og vi ønsker å ivareta kundene på best mulig måte. Derfor er rask etableringen av Mercedes-Benz- og EQ verksted i Bodø høyt prioritert sier Alexander.

Mercedes-Benz forhandleren Hemnes Bil AS eies av Nordvik Gruppen. Konsernet har hovedkontor i Bodø og består av 25 lokale bilforhandlere, bilverksteder og bilskadeverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

I mars ble det kjent at Nordvik Gruppen var valgt som en av tre strategiske partnere av Bertel O. Steen i Nord-Norge, med mål om å styrke distribusjonen og forhandlernettet i Nord-Norge. Etableringen av Mercedes-Benz verkstedet i Bodø er en del av denne satsingen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.