Ellos lanserer badekolleksjon sammen med Therese Alshammar

ellos

Ellos innleder et designsamarbeid med Therese Alshammar. I mai lanseres en bærekraftig, sporty og avslappet badekolleksjon hvor høy trendfaktor, passform og komfort har høyeste prioritet.

Ellos har sammen med idrettslegenden Therese Alshammar designet en bærekraftig badekolleksjon til årets sommersesong. Kolleksjonen tar utgangspunkt i den aktive kvinnen midt i livet og hennes behov, og er designet for å gjøre det enkelt for kvinner å både føle seg fine og komfortable på stranden.

Therese Alshammar er en av Sveriges største idrettsutøvere gjennom tidene, og er også svært interessert i mote. Therese har tidligere være Ellos’ ansikt utad som en del av Ellos’ satsing for å løfte fram sterke kvinner. Den nye kolleksjonen er det første designsamarbeidet mellom Ellos og Therese, og er framstilt med passform og komfort i fokus. 

Les også:  Historisk EM-bronse i Brazilian Jiu-Jitsu til Norge!

Kolleksjonen inneholder både surfeinspirerte og sporty bade- og strandplagg, men også mer feminine varianter. Det handler både om badetøy, som bikini og badedrakter, men også strandplagg som for eksempel en lang tunika, en badekåpe og en langermet genser – perfekt for den som surfer eller bare ønsker ekstra solbeskyttelse.

– Det har vært så gøy og interessant å få lage denne badekolleksjonen. Akkurat som for Ellos har det vært viktig for meg å skape en bærekraftig og lekker badekolleksjon som er komfortabel for kvinner å bruke på stranden, sier Therese Alshammar.  

Les også:  VIDEO: Glimt snytt for straffe - Molde cupmester

Kolleksjonen er helt Better Choice-merket, og består av materialer som gjenvunnet polyamid, polyester og økologisk bomull. 

– Å få ta del av Thereses ekspertkunnskaper innen bademote har vært svært spennende for oss. Therese har en fantastisk sans for mote og detaljer som har bidratt til en inspirerende designprosess. Kolleksjonen føles midt i blinken for våre kunder som vil kunne kombinere både en aktiv og en avslappet livsstil, sier Johan Kromer, Assortment director på Ellos.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.