Drama på Aspmyra – Glimt vant mot Vålerenga

aspmyra

Bodø/Glimt tok imot gjestende Vålerenga søndag kveld. Det var litt ruskevær men ellers gode forhold når lagene møttes.

Kasper Junker satte inn 1-0 for Glimt etter 20 minutter. Philip Zinckernagel satte inn 2-0 for Glimt etter 38 minutter. SÅ blåste dommeren til pause.

Bare to minutter etter pausen blåste dommeren igjen, denne gangen for straffe til Glimt. Men keeperen reddet Jens Petter Hauge sitt skudd, men ga retur. Returen satte ikke Kasper Junker inn, heller.

Etter 67 minutter ble det et rødt kort for Marius Lode, og Glimt måtte spille med 10 spillere resten av kampen. Likevel klarte ikke VIF å score mot Glimt.

Glimt har 17 seirer og er ubeseiret på de 19 første seriekampene. Dermed må Glimt tape minst 6 av de 11 siste kampene hvis klubbens første seriegull i historien skal ryke.